Om oss

Larmerud Rørservice ble etablert i 2001, men har røtter tilbake til 1948. I tillegg til å drive en fullassortert VVS-butikk på Sofiemyr, tilbyr selskapet serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet. Virksomheten har sitt primære nedslagsfelt i områdene søndre Oslo, Follo og Østfold, og har blant annet spesialisert seg på separate vann- og avløpsanlegg for hytter og boliger uten offentlig tilknytning.

Vi er nå en del av Assemblin.

Les mer

Våre tjenester

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.

Vår miljøprofil

Vi kildesorterer alt avfall både fra oppdrag og internt i våre lokaler.

Avfall som porselen, plast, papir etc. sorteres i egne containere plassert i vårt bygg. Vi har egne avtaler med Follos kildesorteringsplasser og våre grossister hvor vi leverer inn varmtvannsberedere, fyrkjeler etc. 

Vi bruker kun leverandører som er bevisste på å ta hensyn til miljøet.

Våre referanser

Vi er stolte av jobbene vi gjør og vi deler gjerne kundenes oppfatninger av oss som samarbeidspartner og prosjektansvarlig.

Derfor kan du til en hver tid be oss om navn på kunder som har brukt oss enten til rehabilitering/nybygging eller til andre oppdrag i løpet av den senere tiden. Det er kun kundene som har benyttet våre tjenester som kan avgjøre om vi fortjener nye oppdrag i fremtiden.

Våre godkjenninger og sertifiseringer

Vil du bli en del av oss?

Vi søker nå rørleggere til fast ansettelse. Du har svennebrev eller utdannelse innen fagområdet, og du bør ha erfaring med sanitærarbeid, varmepumpe og varmeanlegg.

Ta kontakt